Kezdőlap Rólunk Bemutatkozunk Kiadányaink Partnereink Szakterületek Adatvédelem (GDPR) Innováció és technológia Ingatlan és beruházás Infokommunikáció Menedzsment és munkajog Gazdaság és vállalkozás Cikkek Adatvédelem (GDPR) Gazdaság és vállalkozás Infokommunikáció Ingatlan és beruházás Innováció és technológia Menedzsment és munkajog Megjelenések Kapcsolat

Rejtett kamerával figyelik a dolgozókat?

Sok munkahelyen a főnök belelát a dolgozók privát levelezéseibe is…

Munkáltatók, akik megfigyelik az alkalmazottakat, rejtett kamerák és elolvasott privát üzenetek. Hol húzódik az egészséges és a törvényes határ? Egyre gyakrabban fordulnak ügyvédhez a dolgozók, mert úgy érzik, főnökük túl messzire ment. Sok helyen a munkáltató bele tud nézni a dolgozók privát levelezéseibe, és azt is látja, milyen oldalakat nyitott meg korábban. De olyan eset is előfordult, hogy a mellékhelyiség is be volt kamerázva, a tükör mögött pedig mikrofonok voltak…

2013. október 20.

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Rugalmasság

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében akár cégénél kihelyezve is segítünk sürgős jogi problémáinak megoldásában. Munkatársaink telefonon és e-mailen is elérhetőek.

Gyorsaság

Irodánk a cégjogi és a szerződések elkészítésével kapcsolatos feladatokat 5 munkanapos határidővel vállalja. Egyéb munkatípusokkal kapcsolatban egyedi határidők megadásával igyekszünk a leghatékonyabb és leggyorsabb megoldást kínálni Önnek és cégének.

Hatékonyság

Ügyfeleink hatékony, lényegre törő, gyors és precíz kiszolgálása alapelveink egyike. Nem végzünk felesleges, időhúzó munkát, így Önnek sem kell a jó megoldásra napokat várnia!

Szakértelem

Jogász munkatársaink kiemelkedő szakértelemmel látják el a megjelölt szakterületeken cége ügyeit a magyar mellett angol nyelven is. Így a mi szaktudásunk az Ön vállalatának építőköve.