Kezdőlap Rólunk Bemutatkozunk Kiadányaink Partnereink Szakterületek Adatvédelem (GDPR) Innováció és technológia Ingatlan és beruházás Infokommunikáció Menedzsment és munkajog Gazdaság és vállalkozás Cikkek Adatvédelem (GDPR) Gazdaság és vállalkozás Infokommunikáció Ingatlan és beruházás Innováció és technológia Menedzsment és munkajog Megjelenések Kapcsolat

Impresszum


Az iroda neve: Holló Ügyvédi Iroda
Székhelye: 1132 Budapest, Alig utca 3. II/1.
Tel: +36 30 1730957
E-mail: office@hplaw.hu
Weboldal: www.hplaw.hu
Az ügyvédi iroda Budapesti Ügyvédi Kamara (1055 Budapest, Szalay u. 7.) által vezetett nyilvántartási száma: 4123
Adószám: 18520235-2-41

Tárhelyszolgáltató:
Expertinit Kft. ; www.expertinit.hutoth.gergely@expertinit.hu;
Levelezési cím: 1096 Budapest, Sobieski János utca 25/B.
Cg. 01-09-351119

Weboldal kezelője:
Cantinart Vizuális és Marketing Szolgáltató Kft.
office@cantinart.hu
Levelezési cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 19-21. A. ép. V. em. 2.
Cg. 01-09-963209

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Rugalmasság

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében akár cégénél kihelyezve is segítünk sürgős jogi problémáinak megoldásában. Munkatársaink telefonon és e-mailen is elérhetőek.

Gyorsaság

Irodánk a cégjogi és a szerződések elkészítésével kapcsolatos feladatokat 5 munkanapos határidővel vállalja. Egyéb munkatípusokkal kapcsolatban egyedi határidők megadásával igyekszünk a leghatékonyabb és leggyorsabb megoldást kínálni Önnek és cégének.

Hatékonyság

Ügyfeleink hatékony, lényegre törő, gyors és precíz kiszolgálása alapelveink egyike. Nem végzünk felesleges, időhúzó munkát, így Önnek sem kell a jó megoldásra napokat várnia!

Szakértelem

Jogász munkatársaink kiemelkedő szakértelemmel látják el a megjelölt szakterületeken cége ügyeit a magyar mellett angol nyelven is. Így a mi szaktudásunk az Ön vállalatának építőköve.