Kezdőlap Rólunk Bemutatkozunk Kiadányaink Partnereink Szakterületek Adatvédelem (GDPR) Innováció és technológia Ingatlan és beruházás Infokommunikáció Menedzsment és munkajog Gazdaság és vállalkozás Cikkek Adatvédelem (GDPR) Gazdaság és vállalkozás Infokommunikáció Ingatlan és beruházás Innováció és technológia Menedzsment és munkajog Megjelenések Kapcsolat

Együttműködő partnereink

1828-ban történt alapításától kezdve, a Bureau Veritas folyamatosan építi tapasztalatait és szakértelmét a Minőség, Egészség-és biztonság, Környezetvédelem és Társadalmi Felelősségvállalás területén, hogy segítse ügyfelei szabványoknak és előírásoknak való megfelelését.
Az elmúlt tíz évben bekövetkezett erős belső növekedés és több mint 50 akvizíció nyomán a Bureau Veritas a QHSE (minőség-egészség-biztonság-környezetvédelem) terén széleskörű és egyedülálló szakértelmet szerzett, és a piac egyik vezető szereplőjévé vált.

A Bureau Veritas Csoport nemzetközi hálózata inspekcióval, teszteléssel, auditokkal, tanúsítással, hajók osztályba sorolásával, valamint kapcsolódó technikai segítséggel, tanfolyamokkal és kiszervezett szolgáltatások nyújtásával áll ügyfelei rendelkezésére.

A Bureau Veritas Hungary Ügyvédi Irodánk kiemelkedő együttműködő szakmai partnere.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének célja, hogy segítse a következő vállalkozói generációt és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszútávon sikeresen vezetve megerősítik a KKV szektort és hozzájárulnak egy sikeres nemzeti gazdaság megteremtéséhez. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve mind hazánkban, mind az EU-ban. A szövetség érdemi segítséget nyújt a vállalkozásindításban és vezetésben a 18 és 40 év közötti fiatalok számára egyedülálló szolgáltatásaival és nemzetközi kapcsolatrendszerével.
Irodánk jogelődje révén 2009 óta működik együtt a Szövetséggel.

Irodánk 2016 áprilisa óta tagja a Justinian Lawyers multinacionális ügyvédi szervezetnek, mely elsődleges célja, hogy a független ügyvédi irodákat egy szervezetbe fogja világszerte.
A szervezet előnye, hogy teljes körű jogi szolgáltatást nyújt nemzetközi szinten.

Bővebb információk angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz és portugál nyelven az alábbi weboldalon elérhető: http://www.justinianlawyers.com.

A Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület (közismertté vált és emblémájában is szereplő rövid nevén MIE) 1962-ben Magyar Iparjogvédelmi Egyesület elnevezéssel alakult.
A MIE céljai és feladatkörében végzett közhasznú tevékenységei körébe kiemelten az iparjogvédelmi és szerzői jogi oltalmat élvező alkotások jogvédelmének és hasznosításának tudományos és gyakorlati tanulmányozása, művelése, a szerzői jogi és iparjogvédelmi kultúra ápolása és terjesztése, az iparjogvédelemmel és a szerzői joggal összefüggő ismeretek közhasznú elterjesztése, továbbá az alkotó tevékenység és az alkotások hasznosításának szakmai-társadalmi eszközökkel való elősegítése tartoznak.

A MIE a szellemi, ezen belül különösen a műszaki-szellemi alkotások jogi oltalmára vonatkozó jogalkotás és jogalkalmazás fejlesztése érdekében számos értékelést, valamint javaslatot dolgozott ki, ezen tevékenységét napjainkban is folyamatosan végzi.

Irodánk vezetője, Dr. Holló Dóra ügyvéd 2010 óta tagja az egyesületnek.

Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (közismertté vált és emblémájában is szereplő rövid nevén MVÜK) 2011-ben alakult.
A hét éves múltra visszatekintő, több mint 350 tagcéget és 3000 vezetőt összefogó közösség a vezetői kapcsolatrendszer kialakításában és ápolásában segíti tagjainak munkáját.

KOCSIS Péter – Európai szabadalmi ügyvivő
1985-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki karán mint hőerőgépész, 1990-ben szabadalmi ügyvivői vizsgát tett. Szakterületei: gépészeti tárgyú szabadalmak, használati mintaoltalmak, valamint védjegyek és formatervezési mintaoltalmak, hazai és külföldi oltalomszerzés, kutatás, szakvélemény készítése. Szektor specifikus tapasztalatai: hőerőgépek, tüzelő és fűtőberendezések, hűtőgépek, megújuló energiaforrások, általános gépészet. Angol és német nyelven lát el képviseletet.

Ügyvédi Irodánkkal 2014 óta aktívan működik közre szabadalmi ügyekben.

Napjainkban az információ az egyik legnagyobb érték. A Black Cell csapata innovatív informatikai technológiák iránt érdeklődő munkatársakból áll, akik elkötelezetten védik ezeket az információs értékeket.
A Black Cell célja, hogy mind a kis- és középvállalatok, mind a nagyvállalatok számára a biztonsági lehetőségek kiaknázásával integrált, de egyénre szabott megoldásokat nyújtson, folyamatosan fejlődve és új technológiákat keresve.

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Rugalmasság

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében akár cégénél kihelyezve is segítünk sürgős jogi problémáinak megoldásában. Munkatársaink telefonon és e-mailen is elérhetőek.

Gyorsaság

Irodánk a cégjogi és a szerződések elkészítésével kapcsolatos feladatokat 5 munkanapos határidővel vállalja. Egyéb munkatípusokkal kapcsolatban egyedi határidők megadásával igyekszünk a leghatékonyabb és leggyorsabb megoldást kínálni Önnek és cégének.

Hatékonyság

Ügyfeleink hatékony, lényegre törő, gyors és precíz kiszolgálása alapelveink egyike. Nem végzünk felesleges, időhúzó munkát, így Önnek sem kell a jó megoldásra napokat várnia!

Szakértelem

Jogász munkatársaink kiemelkedő szakértelemmel látják el a megjelölt szakterületeken cége ügyeit a magyar mellett angol nyelven is. Így a mi szaktudásunk az Ön vállalatának építőköve.