Együttműködő partnereink

Főoldal » Ügyvédi Iroda » Rólunk » Együttműködő partnereink
Az AEA a világ legtöbb országát felölelő, nemzetközi jogász irodahálózat. Az egyes országokból azon irodák kerültek kiválasztásra és váltak tagirodákká, melyek jelentős presztízzsel rendelkeznek országukban. A hálózat az Európai Unióból ered, de annak bővülésével és az idő múlásával további tagirodákkal bővült, a világ több országából keresett tagokat, kezdve az EU-n kívüli országokkal, tovább folytatva Amerikán, Ázsián és Afrikán az ügyvédi irodák felvételét.

Irodánk jogelőd irodájának tagságát folytatta a szervezetben.

Ügyvédi Irodánk 2011 óta tagja a BNI magyarországi hálózatának, azon belül is az egyetlen B2B csoportnak.

A BNI-t 1985-ben Ivan Misner amerikai üzletember alapította, s több mint negyedévszázados történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált. Mára a BNI 59 országban, 6500 csoporttal, 160 ezer főt meghaladó taglétszámmal működik a BNI üzleti közössége, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal.

A BNI Magyarországon 2008 óta működik, 2013-ben 600 magyar vállalkozás rendelkezett tagsággal a fővárosban és további 12 vidéki városban. Tavaly a magyar BNI tagok 12,1 milliárd forint többletbevételt generáltak egymásnak.

A Baker Tilly Hungária a Baker Tilly International független magyarországi tagvállalatait foglalja magában.

Könyvelési, bérszámfejtési, könyvvizsgálati, különböző tanácsadási és információbiztonsági szolgáltatásokat, teljeskörű megoldásokat kínálunk hazai és multinacionális társaságok, valamint költségvetési szervek és a hazai EU-s intézményrendszer szereplői számára.

A Baker Tilly International hálózatának tagjaként magas színvonalú könyvelési, könyvvizsgálói, adó-tanácsadási és üzletviteli szolgáltatásokat nyújtunk, amelyben 133 ország nemzetközileg is elismert, széleskörű iparági és szakmai tapasztalatokkal rendelkező munkatársainak szaktudására támaszkodhatunk.

Fő együttműködő partnerünk, Kölber Ferenc a Tanácsadási szolgáltatások vezetője és a Nemzetközi kapcsolatok vezető munkatársa a Baker Tilly Hungáriánál.

További információkért, látogassa meg weboldalukat.

Ügyvédi Irodánk 2008 óta tagja a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarának.

A kamara elsődleges célja a Magyarország és Franciaország közötti kétoldalú kereskedelem elősegítése, valamint a tagvállalatok fejlődésének és versenyképességének növelése a hazai és a nemzetközi kapcsolatrendszerének felhasználásával

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarát 1991-ben alapították, székhelye Budapest. A kamara a külföldön működő francia kereskedelmi és iparkamarák hálózatának (UCCIFE) szerves része. A jelenleg több mint 200 tagja között egyaránt találunk KKV-kat, francia nagyvállalatok leányvállalatait, egyéni vállalkozókat mind francia, mind magyar oldalról. (forrás: Wikipédia)

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének célja, hogy segítse a következő vállalkozói generációt és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszútávon sikeresen vezetve megerősítik a KKV szektort és hozzájárulnak egy sikeres nemzeti gazdaság megteremtéséhez. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve mind hazánkban, mind az EU-ban. A szövetség érdemi segítséget nyújt a vállalkozásindításban és vezetésben a 18 és 40 év közötti fiatalok számára egyedülálló szolgáltatásaival és nemzetközi kapcsolatrendszerével.

Irodánk jogelődje révén 2009 óta működik együtt a Szövetséggel.

Irodánk 2016 áprilisa óta tagja a Justinian Lawyers multinacionális ügyvédi szervezetnek, mely elsődleges célja, hogy a független ügyvédi irodákat egy szervezetbe fogja világszerte.

A szervezet előnye, hogy teljes körű jogi szolgáltatást nyújt nemzetközi szinten.

Bővebb információk angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz és portugál nyelven az alábbi weboldalon elérhető: http://www.justinianlawyers.com/.

A Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület (közismertté vált és emblémájában is szereplő rövid nevén MIE) 1962-ben Magyar Iparjogvédelmi Egyesület elnevezéssel alakult.

A MIE céljai és feladatkörében végzett közhasznú tevékenységei körébe kiemelten az iparjogvédelmi és szerzői jogi oltalmat élvező alkotások jogvédelmének és hasznosításának tudományos és gyakorlati tanulmányozása, művelése, a szerzői jogi és iparjogvédelmi kultúra ápolása és terjesztése, az iparjogvédelemmel és a szerzői joggal összefüggő ismeretek közhasznú elterjesztése, továbbá az alkotó tevékenység és az alkotások hasznosításának szakmai-társadalmi eszközökkel való elősegítése tartoznak.

A MIE a szellemi, ezen belül különösen a műszaki-szellemi alkotások jogi oltalmára vonatkozó jogalkotás és jogalkalmazás fejlesztése érdekében számos értékelést, valamint javaslatot dolgozott ki, ezen tevékenységét napjainkban is folyamatosan végzi.

Irodánk vezetője, Dr. Holló Dóra ügyvéd 2010 óta tagja az egyesületnek.