Rólunk

A mi történetünk

1994
2002
2007
2014
1994
A szakvizsga megszerzését követően Dr. Holló Dóra ügyvédként a Price Waterhouse „Tax and Legal Department” részlegén kezdte pályafutását, dolgozott az Artisjus jogvédő szervezetnél, valamint a Weiss-Tessbach irodánál is. Saját irodáját 1998-ban nyitotta.

 

 

2002

Dr. Balázs Tamás ügyvéddel közösen, a jogelőd irodák összeolvadásával 2002-ben megalapításra került a BALÁZS & HOLLÓ Ügyvédi Iroda, mely a korszak egyik kiemelkedő Irodájaként 6 nyelven (angol, német, francia, olasz, orosz és magyar) nyújtja szolgáltatásait a gazdasági jog különböző területein.

2007

A BALÁZS & HOLLÓ Ügyvédi Iroda a növekvő nemzetközi igényre tekintettel nagyobb irodába költözik, és 10 fő fölé bővíti jogász csapatát. Ügyfelei között számos külföldi tulajdonban lévő Magyarországra terjeszkedő közép- és nagyvállalat található. Dr. Holló Dóra és közvetlen munkatársai elsősorban az angol és francia ügyfeleket képviselik magyarországi ügyeikben.

2014
Az egyre növekvő ügyféligényeknek eleget téve Dr. Balázs Tamás ügyvéd és Dr. Holló Dóra ügyvéd a BALÁZS & HOLLÓ Ügyvédi Iroda átalakítása mellett dönt. A hét (angol, német, francia, olasz, orosz, spanyol és magyar) nyelven dolgozó BALÁZS & HOLLÓ Ügyvédi Iroda 2014. január 31-én befejezi tevékenységét, helyette a két ügyvéd két jogutód iroda megalakításával folytatja jogi tevékenységét.

Dr. Holló Dóra ügyvéd 2014. február 01-jétől Holló & Társai Ügyvédi Iroda néven jogutód ügyvédi irodát hoz létre, mely a magyar mellett angol, német és francia nyelven áll ügyfelei rendelkezésére olyan speciális jogterületeken is, mint az adatvédelem és a szellemi alkotások joga. A hagyományos jogi képviseleten túlmenően az iroda különböző, a szakterületükhöz illeszkedő jogi tréningek és konferenciák, előadások tartását is vállalja az általa beszélt nyelveken.

Dr. Holló Dóra

Ügyvéd

/dr-hollo-dora-ugyved

Dr. Rácz Éva Gabriella

Senior ügyvédjelölt

/dr-racz-eva-gabriella-senior-ugyvedjelolt/

Dr. Mészáros Anna

Ügyvédjelölt

/dr-meszaros-anna-ugyvedjelolt

Dr. Rajnai Anna

Ügyvédjelölt

/dr-rajnai-anna-ugyvedjelolt